• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Joi s-au tras la sorți șaisprezecimile de finală ale Cupei României, iar cel mai ciudat duel este de departe cel dintre Dinamo și Dinamo II. Acest lucru este recunoscut și de Patrick Petre, cel care are o dilemă. Nu știe dacă să marcheze sau nu, dacă va evolua la echipa a doua.

”Sincer, nu mă așteptam să picăm între noi. Important e că o să ne calificăm sigur mai departe. Este foarte ciudat. Nu știu unde voi juca. Probabil o să joc la Dinamo II, dar nici nu știu dacă să dau gol sau nu.

Toți am fost surprinși. Nici nu știm cum să reacționăm. Este ciudat. Nu știu dacă e normal, dar nu mă așteptam să picăm între noi”, a spus Patrick Petre, la finalul meciului cu Dinamo Brest (3-1).

FRF a reacţionat imediat după tragerea la sorţi. Din sezonul viitor niciun alt club din prima ligă nu-și va mai putea înscrie în competiţie echipa secundă.

”Am sesizat-o. Am luat deja măsurile care se impun pentru a evita pe viitor astfel de situații. Din ediția următoare nu o să mai avem parte de această situație”, susține Gabriel Bodescu, secretarul general adjunct FRF.

Unul dintre cele mai celebre cazuri în care o echipă a evoluat împotriva propriului satelit s-a întâmplat chiar în ultimul act al competiţiei. În 1980 Real Madrid a cucerit Cupa Spaniei după ce a învins-o cu 6-1 pe Real Madrid Castilla.