• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

După două meciuri în deplasare, unul la Chiajna, unde au învins Concordia cu 2-0, și unul pe ”Dinamo”, pierdut cu 1-3 în fața Voluntariului, Steaua va disputa în ultima etapă a sezonului regulat prima partidă acasă din 2016.

Din cauza problemelor pe care le are Arena Națională, dar și a diferendului cu Armata, roș-albaștrii sunt obligați să continue să-și dispute meciurile la Pitești, așa cum a făcut și pe final de 2015.

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al Stelei, speră însă ca Arena Națională să primească în curând avizul ISU, astfel ca returul semifinalei Cupei României, dintre Steaua și Dinamo să se dispute acolo, după cum a spus prezent fiind în studioul emisiunii ”Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Steaua - CSMS Iași, programat sâmbătă, 27 februarie, la Pitești, în etapa a 26-a a Ligii 1, va începe la ora 20:30 și va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe m.digisport.ro.

Meciul va fi transmis și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.

”Primul meci nu avem șanse să-l vedem pe Arena Națională la cum decurg lucrurile în acest moment. Sperăm ca până la al doilea meci să rezolvăm problema, pentru că e jenant și penibil ce se întâmplă. Ar fi bătaie de joc să nu se joace meciul cu Spania, ar trebui să-și dea demisia toți”, a spus oficialul roș-albaștrilor la Digi Sport.

Amicalul cu Spania nu se va juca însă pe stadionul de cinci stele, așa cum reiese din cea mai recentă decizie pe care au luat-o oficialii FRF.

Steaua și Dinamo vor lupta pentru un loc în finala Cupei României, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.
Manșa tur se va disputa joi, 3 martie, de la ora 20:30, pe Stadionul Dinamo, în timp ce returul este programat la 21 aprilie.