• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

UPDATE 12:05: ÎN DIRECT la Digi Sport 1 a avut loc tragerea la sorţi a semifinalelor Cupei României. 

Programul semifinalelor: 

Dinamo - Steaua

ASA Tg. Mureş - CFR Cluj

Partidele din semifinalele Cupei României vor fi transmise în direct la Digi Sport.

Semifinalele se vor disputa în sistem tur-retur, prima echipă extrasă fiind organizatoare a jocului tur. Prima manşă este programată pe data de 2 martie, iar a doua se va disputa pe 20 aprilie.

Dacă, după disputarea celor două jocuri, egalitatea se menţine (la puncte şi golaveraj), golurile marcate în deplasare contează dublu, fiind declarată câştigătoare echipa cu cel mai bun golaveraj.

Dacă şi în aceste condiţii egalitatea persistă, se vor aplica prevederile articolului 30.9 din ROAF. Astfel, jocul se va prelungi cu 2 reprize a 15 minute fiecare, fără pauză între ele, dar cu o pauză de 5 minute până la prima repriză a prelungirilor.

Dacă egalitatea se menţine şi după reprizele de prelungire, echipa învingătoare va fi stabilită prin executarea loviturilor de departajare, potrivit procedurilor de determinare a câştigătorului jocului, stabilite de IFAB prin “Legile jocului”.

În caz de litigiu, competența soluționării aparține Comisiei de Disciplină și Etică a FRF (conform art. 30.13 din ROAF).

Echipele programate în Cupa României nu pot renunța la jocuri și nici nu pot disputa jocuri amicale în zilele în care au fost programate, sub sancțiunea eliminării lor din campionatul în care participă.


 

Marți, 12 ianuarie, la sediul Federației Române de Fotbal, va avea loc tragerea la sorți a semifinalelor Cupei României. Steaua, Dinamo, ASA Târgu Mureș și CFR Cluj vor fi echipele care vor lupta pentru un loc în ultimul act al competiției KO, programat la data de 14 mai.

Conform articolului 30.6 din ROAF, acestea vor fi repartizate, potrivit frf.ro, în aceleași urne valorice ca și în cadrul ”16”-imilor, astfel că tragerea la sorți se va efectua într-un mod similar.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Cele patru formații au fost introduse în două urne, dar practic doar Dinamo face parte din cea de-a doua. Tocmai de aceea este posibil ca în semifinale să asistăm la un dublu duel Steaua - Dinamo.

Urna A

1. Steaua
2. ASA Târgu Mureș
3. CFR Cluj

Urna B

1. Dinamo

Semifinalele se vor disputa în sistem tur-retur, prima echipă extrasă fiind organizatoare a jocului tur. Prima manşă este programată pe data de 2 martie, în timp ce returul se va disputa pe 20 aprilie.

Tragerea la sorți a semifinalelor Cupei României, care va avea loc marți, 12 ianuarie, la sediul FRF, va fi transmisă ÎN DIRECT la Digi Sport 1, de la ora 12:00, în cadrul unei emisiuni speciale, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Cel mai tari momente vor fi LIVE VIDEO și pe site-ul digisport.ro.