• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

FCSB a obţinut prima victorie după trei eşecuri consecutive fără gol marcat, 3-0 cu ACS Poli Timişoara, şi s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României. Cu toate acestea, patronul roş-albaştrilor, Gigi Becali, nu a fost mulţumit de evoluţia lui Florinel Coman.

Jucătorul despre care Becali a spus că este mai talentat decât Kylian Mbappe a intrat pe teren la pauza meciului de pe "Dan Păltinişanu", înlocuindu-l pe William De Amorim, însă nu s-a remarcat decât printr-o ratare uriaşă în finalul partidei.

Lansat excelent de tânărul Ianis Stoica, Coman a tras slab, iar portarul bănăţenilor, Straton, a reuşit să blocheze. Becali nu s-a ferit să-şi critice "perla".

VIDEO: Ratarea lui Florinel Coman

"Singurul jucător care m-a îngrijorat azi e Coman, de la care aştept să crească. Nu are voie să rateze de acolo, nu-mi plac lucrurile astea. Nu mă dezic de milioanele alea, dar o să vorbesc cu Meme să văd care e problema.

Dacă nu are caracter puternic, îl apasă ce zic eu. Dacă e bărbat adevărat, dacă rezistă, dacă are caracter, o să-l motiveze. E posibil ca el să se încreadă prea mult în el, să fie prea încrezut şi să nu se mai concentreze aşa mult", a declarat Becali, la "Fotbal Club".

Fotbalistul de 19 ani, achiziţionat de la Viitorul în schimbul a 3 milioane de euro (cel mai scump transfer intern din istoria Ligii 1), a marcat 4 goluri pentru FCSB în toate competiţiile, în 16 apariţii.