• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Antrenorul Forestei Suceava, Cristian Popovici, recunoaşte că Steaua e marea favorită a meciului din 16-imile de finală ale Cupei României, care se va disputa joi, de la ora 21:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, însă nu-şi ascunde speranţa ca elevii săi să producă supriza.

Foresta va juca în premieră în nocturnă pe teren propriu, pentru această partidă fiind închiriată o instalaţie mobilă, iar Popovici e convins că suporterii suceveni nu ar refuza să rămână pe stadion până după miezul nopţii doar pentru a asista la o victorie în faţa Stelei.

"La Suceava sunt niște suporteri extraordinari. La fiecare meci de acasă avem în jur de 4.000 de spectatori, iar acum ar fi venit și 30.000 de oameni, dacă s-ar fi putut. Ne pare rău că au rămas foarte mulți fani fără bilete și nu vor putea să ne susțină de pe stadion.

Sper să ajungem la loviturile de la 11 metri sau, cine știe?, poate avem noroc și câștigăm în timpul celor 90 de minute. Anul trecut, când eram la Bacău, am eliminat Craiova în aceeași fază a competiției, deci am încredere.

Cred că spectatorii ar vrea să stea şi 3-4 ore după miezul nopţii numai să câştigăm noi la penalty-uri şi să ne calificăm", a declarat Popovici.

Antrenorul moldovenilor ştie că jucătorii săi au puţine atuuri în faţa roş-albaştrilor, dar e convins că dorinţa de a se remarca îi va ajuta să facă un meci mare.

"Atuuri nu putem avea. Decât dorinţa de a câştiga şi de a face un rezultat foarte bun. Sunt sigur că fiecare jucător doarme mai puţin în nopţile dinaintea meciului ştiind ce adversar are în faţă.

"Pentru noi nu poate fi o motivaţie mai mare decât aceea că întâlnim cea mai bună echipă din ţară. Mă gândesc că dacă aş fi jucător, şi eu aş intra şi aş da totul pe teren", a precizat Cristian Popovici.

Fostul jucător al Stelei, în prezent preşedinte la Foresta Suceava, Dorin Goian nu se lasă păcălit de momentul mai dificil al liderului din Liga 1, care a strâns doar 7 puncte în ultimele cinci etape.

"Chiar dacă ultimele rezultate nu au fost cele dorite, Steaua rămâne cea mai iubită şi cea mai puternică echipă din ţară. Este un meci special. Trebuie să ne jucăm şansa, mică, aşa cum e ea, pentru că în fotbal se poate întâmpla orice", a spus Goian.

REZULTATELE ŞI PROGRAMUL COMPLET DIN 16-IMILE DE FINALĂ ALE CUPEI ROMÂNIEI

Sursa foto: Facebook/ACS Foresta Suceava Oficial