• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Oficialii celor de la Foresta Suceava și-au dorit foarte mult să poată disputa meciul cu Steaua, din ”16”-imile Cupei României, în nocturnă și iată că s-au ținut de cuvânt.

Montarea instalației de nocturnă s-a terminat miercuri spre seară, după mai multe ore în care muncitorii au avut de furcă și cu vremea neprielnică. Chiar dacă a plouat la Suceava destul de bine, prognoza spune că la ora de start a partidei de joi, 27 august, ora 21:30, nu vor mai fi condiții pentru precipitații.

”Instalația de iluminat s-a montat miercuri. Inițial au spus că totul va fi gata până la ora 18:00, dar e bine că totul s-a rezolvat. Pentru mine și pentru Goian nu este un meci special, pentru că noi știm ce înseamnă Steaua, dar pentru jucători va fi un meci important. Sunt sigur că se vor descurca”, a spus Dănuț Perjă, team-managerul celor de la Foresta, în cadrul emisiunii ”Digi Sport Special”. 

 

Steaua va face deplasarea la Suceava în ziua partidei, aceasta fiind decizia celor din staff-ul roș-albaștrilor. Laurențiu Reghecampf a spus că meciul din această fază a competiției este extrem de important, dar că va menaja șase sau șapte jucători, printre care și Gabi Tamaș

Consiliul Local Suceava a aprobat închirierea instalației de nocturnă, pentru care s-a plătit suma de 50.000 de euro, astfel că Foresta n-a mai fost nevoită să joace pe teren neutru cu Steaua.

INFO: Reghe se teme de gazon la Suceava: ”Să marcăm cât mai repede, după 15 minute va fi o mocirlă”

De anul viitor, Foresta ar urma să aibă nocturnă pe ”Areni”, în condițiile în care moldovenii își propun să modernizeze și stadionul din Suceava. "Eu sunt om realist, şi sper ca din primăvară să avem nocturnă pe Areni, când se vor face şi lucrări de consolidare a stadionului. Am propus această instalaţie încă de la aprobarea bugetului. Ştiam că o să fie meciuri în nocturnă şi nu o să avem unde să le disputăm", a spus primarul Ion Lungu.

CLICK AICI PENTRU PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT