• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Doar 8 jucători a avut selecționerul Anghel Iordănescu sub comandă la primul antrenament efectuat în cantonamentul din Turcia.

7 fotbaliști - doar cei de la Astra și CS Universitatea Craiova - au plecat alături de delegația tricolorilor, iar la destinație li s-a mai alăturat un jucător proaspăt convocat: portarul Dragoș Balauru (Voluntari), care îl înlocuiește pe Florin Niță, goalkeeper-ul de la Steaua, club care a refuzat să îi trimită pe cei chemați.

Primul antrenament a durat o oră și a fost efectuat la complexul sportiv al hotelului de lux Maxx Royal din Belek, unde este cazată delegația României.

După ședința de pregătire, au ajuns în cantonament și jucătorii convocați de la Dinamo, Viitorul, CFR și Pandurii.

Anghel Iordănescu a renunțat la cei 6 jucători de la Steaua, după ce roș-albaștrii au pus condiții imposibile, pentru a-i trimite la națională. 

Ultimul convocat la echipa națională, Dragoș Balauru, este portarul cu cele mai multe goluri primite în acest sezon de Liga 1. În vârstă de 26 de ani, goalkeeper-ul a încasat 32 de goluri din totalul de 39 primite de FC Voluntari, penultima clasată dintre cele 14 echipe ale campionatului.

Potrivit datelor de la firma de monitorizare Instat, Balauru (1.837 de minute petrecute pe teren) are un procentaj de 66% la capitolul şuturi respinse. De asemenea, este liderul portarilor din Liga 1 la capitolul pase constructive, 24, cu una mai mult decât Eduard Stăncioiu de la ASA Târgu Mureş.