• Tenis WTA Stuttgart: Anastasija Sevastova - Simona Halep se joacă vineri, 28 aprilie, în jurul orei 21:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2
  • Spania, etapa 35: Real Madrid - Valencia e sâmbătă, de la ora 17:15, în direct pe Digi Sport 1

Deși era anunțat printre cele 3 amicale ale României din cantonamentul lotului divizionar, meciul cu Turkmenistan a picat. România va mai juca doar cu Torpedo Kutaisi (Georgia) și Zimbru Chișinău (Republica Moldova).

"Am aranjat 3 amicale pentru națională!", anunța președintele FRF, Răzvan Burleanu, săptămâna trecută.

Inițial, al treilea meci de pregătire era programat pe 7 februarie, iar ca adversar figura Turkmenistan sau Republica Moldova. Ulterior, a fost aleasă prima variantă.

Marți, însă, pe site-ul Federației Române de Fotbal apare informația potrivit căreia tricolorii vor juca "cel puțin două partide amicale, pe 30 ianuarie contra formației Torpedo Kutaisi (Georgia), iar pe 2 februarie împotriva echipei Zimbru Chișinău (Moldova)".

Încă nu s-a precizat dacă se va juca, totuși, un al treilea meci, iar pe 6 februarie se încheie cantonamentul.

Pentru un joc amical a fost luată în calcul și reprezentativa din Kazahstan, dar s-a renunțat la această variantă, după ce s-a opus selecționerul Anghel Iordănescu.

Luni, delegația României a ajuns la Belek, acolo unde s-a cazat la resortul de lux Maxx Royal. La primul antrenament au participat 8 jucători, iar în lotul primei reprezentative a fost convocat un nou portar: Dragoș Balauru.

Amicalele României în cantonamentul Turcia:

Torpedo Kutaisi (locul 10 din Georgia - 30 ianuarie)

Zimbru Chişinău (locul 3 în Moldova - 2 februarie)