• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

România - Olanda LIVE TEXTCosmin Contra a făcut nu mai puțin de 8 modificări în echipa de start a României față de partida cu Turcia de la finalul săptămânii trecute, iar ultima dintre ele a venit chiar cu câteva momente înainte de fluierul de start.

Mihai Bălașa era anunțat titular în flancul drept al defensivei tricolore, dar s-a accidentat la încălzire, astfel că locul său în primul 11 a fost luat de către dinamovistul Sergiu Hanca. Conform informațiilor deținute de Digi Sport, Bălașa a suferit o întindere și nu a mai putut intra pe teren.

Nu există încă informații cât de serioasă este accidentarea jucătorului legitimat la FCSB. În mod normal, dacă nu e nimic grav, apărătorul vicecampioanei va fi probabil disponibil pentru meciul pe care FCSB îl va juca vineri, de la ora 20:45, ÎN DIRECT la Digi Sport, pe terenul celor de la CSM Poli Iași.

Dacă lucrurile sunt mai grave decât se anticipa, internaționalul român de 22 de ani va lipsi de pe gazon câteva săptămâni.