• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Probleme pentru Nicolae Dică. Unul dintre stâlpii apărării FCSB, Mihai Bălașa, s-a accidentat înainte de meciul dintre România și Olanda și nu se știe încă ce perioadă va lipsi.

Din informațiile Digi Sport, fundașul roș-albaștrilor a simțit o înțepătură la șold, când se afla la încălzire, iar staff-ul medical al tricolorilor l-a sfătuit pe selecționer să nu riște, deși jucătorul și-ar fi dorit să joace.

Înțepătura resimțită de Bălașa poate fi o contractură, o întindere sau o ruptură. Fundașul de 22 de ani va efectua în cursul zile de astăzi un RMN pentru a afla exact ce are și ce perioadă va fi indisponibil. Acesta ar fi fost folosit titular de Cosmin Contra, în meciul cu Olanda. Locul său a fost luat de Hanca.

”A simțit o înțepătură și n-am vrut să riscăm. Jucătorul ar fi vrut să joace, dar mai bine nu riscam într-un amical. Trebuie să facă teste să vadă dacă e o întindere, o ruptură, nu știu. A simțit la încălzire”, a spus și Contra după meci.

Bălașa a debutat în echipa națională în octombrie anul acesta, la meciul cu Danemarca, sub comanda lui Cosmin Contra. Acesta a fost convocat la fiecare acțiune de când ”Guriță” a fost numit selecționer.

2 meciuri are Bălașa în tricoul primei reprezentative.

1,3 milioane de euro este cota de piață a lui Bălașa, conform transfermarkt.com.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT