• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

CFR Cluj a anunţat că Dan Petrescu va rămâne la liderul din Liga 1, iar colegii de la Fotbal Club au aflat adevăratul motiv pentru care "Bursucul" nu a mai ajuns la cârma tricolorilor.

Dan Petrescu a dorit un salariu anual de 500.000 de euro, identic cu cel pe care l-a avut Christoph Daum, plus un bonus de 500.000 de euro pentru calificarea la Euro 2020.

FRF i-a oferit doar 300.000 de euro pe an, plus bonusul specificat mai sus. Astfel, Dan Petrescu a ales să rămână la Cluj.

"El a vrut să meargă la echipa națională sau probabil o soluție bună pentru el ar fi fost bine să antreneze în paralel și la CFR și echipa națională.

Important e ca în final ne-am decis împreună cu Dan Petrescu să rămână numai la noi și sper ca naționala să găsească antrenor. Era greu să ne schimbăm antrenorul, am făcut echipa după concepția lui. Era normal să continue la noi", a spus Iuliu Mureşan, la Digi Sport.

FRF s-a repliat rapid, iar alesul lui Răzvan Burleanu este Cosmin Contra, cel cu care oficialii au ajuns deja la un acord.

Sigur este ca până vinerea viitoare, pe 22 septemrbie, trebuie să se lămurească numirea noului selecţioner. Iar documentele să fie suspuse aprobării în Comitetul Executiv din ziua respectivă.