• Spania etapa 34: Barcelona - Osasuna miercuri, ora 20:30, pe Digi Sport 1
  • Tenis, WTA Stuttgart: Simona Halep - Barbora Strycova, miercuri, de la ora 17:00, în direct pe Digi Sport 2
 

Denis Alibec este unul dintre candidaţii unui loc în naţionala României, la Europeanul din Franţa. Jucătorul Astrei promite că, dacă va ajunge la competiţia din această vară, va marca.

"Dacă sunt convocat şi dacă voi fi folosit, cred şi simt că o să înscriu în Franţa! Promit", a spus Alibec într-un interviu acordat site-ului oficial al Federaţiei Române de Fotbal (FRF).

Când a fost întrebat cum s-ar numi povestea lui despre Campionatul European din Franţa, atacantul Astrei a oferit următorul răspuns:

"Am fost campion european cu România. Mi-aş dori mult să aibă acest titlu. Poveştile sunt poveşti şi ar trebui să fie aşa, nu? Dacă vrem să fie o poveste care s-a întâmplat, atunci o să le spun aşa: am marcat în finală, poate că n-am câştigat noi trofeul, dar am marcat".

Alibec se află în cantonamentul echipei naționale din Antalya și poate fi una dintre marile speranțe ale României pentru Campionatul European din vară.

Atacantul de 25 de ani a debutat pentru echipa României în ultimul meci al calificărilor pentru Euro 2016, cu Insulele Feroe (3-0). Atunci, l-a înlocuit pe Bogdan Stancu, în prelungirile partidei.