• Tenis: Turneul Campioanelor: Elina Svitolina - Caroline Wozniacki (16:30), ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

UPDATE 17:48 Naţionala României şi-a fixat un nou amical în cantonamentul din Turcia. Selecţionata divizionară a lui Iordănescu va juca pe 6 februarie, de la ora 17:00, o partidă de pregătire în compania formaţiei de pe locul trei din prima ligă bulgară, Beroe Stara Zagora.


Cele două meciuri amicale ale selecționatei divizionare a României din cantonamentul din Antalya, din Turcia, cu Torpedo Kutaisi și Zimbru Chișinău, vor fi transmise ÎN DIRECT de Digi Sport.

Primul meci amical al selecționatei divizionare a României din cantonamentul din Turcia, cu Torpedo Kutaisi, va fi transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, sâmbătă, 30 ianuarie, de la ora 19:00. Partida va putea fi urmărită și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Torpedo Kutaisi ocupă locul 10 în clasamentul primei ligi din Georgia, la jumătatea sezonului, după 15 etape. Echipa este antrenată de belgianul de origine ucraineană Oleksandr Shtelin, din octombrie 2015. Adversara echipei lui Anghel Iordănescu a fost de trei ori campioană a Georgiei, în 2000, 2001 și 2002.

În al doilea meci al cantonamentului din Antalya, selecționata divizionară a României va da piept cu Zimbru Chișinău, marți, 2 februarie, de la ora 17:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro. Zimbru e pe locul 3 în Republica Moldova, cu 32 de puncte după 16 etape, cinci mai puține decât Sheriff, liderul clasamentului.

Stagiul de pregătire a elevilor lui Iordănescu se va încheia pe 6 februarie.