• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Gigi Becali a explicat în detaliu faptul că Steaua nu ar risca vreo sancţiune dacă nu trimite fotbaliştii convocaţi de Iordănescu în cantonamentul din Turcia.

Florin Niţă, Paul Papp, Alin Toşca, Mihai Pintilii, Adi Popa şi Nicuşor Stanciu au primit telegrame de convocare, spre dezamăgirea lui Reghecampf, care îşi vede planurile de pregătire a echipei date peste cap. Roş-albaştrii au încercat să ajungă la o situaţie de compromis cu selecţionerul, însă în cele din urmă au decis să nu onoreze vreuna dintre convocări.

Intrat în direct la Digi Sport Special, Gigi Becali a explicat de ce s-a ajuns la această situaţie nedorită.

"Cluburile nu sunt obligate să dea jucătorii în afara datelor FIFA şi UEFA. Dacă nu suntem obligaţi, e clar: Comitetul Executiv nu poate să hotărască împotriva legii. Aceasta nu e echipa naţională, ea se numeşte selecţionata divizionară A. Clubul Steaua dă jucători la naţională, dar nu îi trimite la această selecţionată", a spus Becali la Digi Sport, pentru ca apoi să dezvăluie că oficialii FRF i-au transmis deja că formaţia campioană nu poate fi sancţionată, aşa cum a cerut tehnicianul primei reprezentative: "Ne luăm după Iordănescu? Nici nu mai vreau să vorbesc...Hai să vă spune ceva: s-a discutat despre treaba asta "sus", nici nu voiam să vă spun. A zis secretarul general al FRF: "Vreţi să trimiteţi jucători, bine, nu, nu avem ce să vă facem". S-a terminat, cum să hotărască Iordănescu pe banii lui Becali? El a spus că o să ia trei în prima parte şi trei în a doua parte. Dar nu voia să se afle. După ce am spus eu în direct la Digi care este strategia, a vrut să arate el că face cum vrea. Dar uite că nu face, nu mai e ca pe vremea lui Ceauşescu. Ne-a zis FRF clar, nu au cum să ne sancţioneze. Mergem cu ei la TAS şi pierd".