• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Răzvan Burleanu a vorbit și el despre scandalul iscat între Steaua și echipa națională, după ce roș-albaștrii au refuzat să trimită jucătorii convocați inițial de Anghel Iordănescu, în cantonamentul primei reprezentative din Turcia.

Președintele FRF spune că Steaua ar trebui pedepsită și nu jucătorii, mai ales că aceștia sunt oameni importanți, pe care echipa națională trebuie să se bazeze, în condițiile în care aria de selecție este tot mai mică.

"Eu înțeleg perfect și nemulțumirea domnului Anghel Iordănescu, care cred că ar merita ceva mai mult respect. În același timp, menționez că, dacă ar trebui să existe sancțiuni, acestea ar trebui să meargă exclusiv în ceea ce privește clubul și nu jucătorii.

Atâta timp cât ai o bază îngustă de selecție, orice sancțiune s-ar reflecta automat în jocuri mai puține în picioare pentru jucători pe care îi ai, dar și în ceea ce privește aria de selecție pentru echipa națională.

Nu ai astăzi nicio echipă de club angrenată în vreo competiție europeană, prin urmare cu toții trebuie să înțelegem că echipa națională reprezintă acest obiectiv și singura șansă pe care o aveam ca să producem", a spus Burleanu, într-o conferință de presă.

Președintele FRF a ținut să le mulțumească cluburilor, dar mai ales antrenorilor, care nu au boicotat acțiunea echipei naționale.

"Vreau să le mulțumesc tuturor cluburilor care au decis să fie angrenate în acest proiect al echipei naționale. Eu insist să le mulțumesc personal, în numele Federației Române de Fotbal, lui Marius Șumudică, Gheorghe Hagi, Mircea Rednic, Mogoșanu și Edi Iordănescu, în același timp. Ei au înțeles care sunt obiectivele noastre, ale fotbalului românesc".