• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Steaua nu a ajuns la un numitor comun cu Federaţia Română de Fotbal şi astfel, cei şase jucători care fuseseră convocaţi de Anghel Iordănescu nu au mai ajuns în cantonamentul din Antalya, care se va desfăşura în perioada 25 ianuarie - 6 februarie. Avocatul Cătălin Ciubotă explică motivul pentru care fotbaliştii pot primi o suspendare drastică, între 4-8 etape.

"Neprezentarea la acţiunile echipei naţionale poate atrage măsuri disciplinare împotriva jucătorilor. Acum este o problemă cu calendarul pentru că regulamentul disciplinar nu face distincţie între o acţiune oficială sau un cantonament de acest gen.

În măsura în care sunt întrunite condiţiile necesare sancţiunii, se poate ajunge aici, iar Comisia de Disciplină se poate autosesiza. Conform articolului 69 din Regulamentul Disciplinar, suspendarea poate fi de la 4 la 8 etape", a spus fostul avocat al LPF, conform ziare.com.

"FRF si CEx. trebuie să analizeze cu atenţie şi să ia o decizie dură împotriva clubului Steaua. Jucătorii au vrut să vină la echipa națională din ce știu eu, dar au fost blocați de club. Steaua nu e fair-play și boicotează acțiunile echipei naționale", a declarat selecţionerul la plecarea spre Turcia.

Florin Niţă, Paul Papp, Alin Toşca, Mihai Pintilii, Nicolae Stanciu şi Adi Popa sunt cei 6 stelişti care fuseseră iniţial convocaţi de Anghel Iordănescu.