• Tenis: Turneul Campioanelor: Elina Svitolina - Caroline Wozniacki (16:30), ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Uniunea Europeană de Fotbal (UEFA) îi invită pe suporterii tuturor reprezentativelor calificate la turneul final al Campionatului European care va avea loc în Franţa, în vara acestui an, să aleagă sloganul ce va inscripţionat pe autocarele echipelor participante, informează site-ul FRF.

Până pe 2 martie 2016, fanii pot înscrie propriul slogan (în limba ţării pe care o susţin) pe site-ul uefa.com, iar începând cu 18 aprilie 2016, cele mai inspirate propuneri vor putea fi votate de către toţi suporterii.

Cel mai de succes slogan va fi imprimat pe autocarul fiecărei selecţionate prezente la EURO 2016, precizează FRF într-un comunicat.

Pentru suporterii care propun sloganul echipei favorite UEFA a pregătit şi premii: bilete la EURO 2016 şi un set promoţional de la Hyundai, sponsorul competiţiei şi al concursului.

România face parte din Grupa A a competiţiei, alături de Franţa, Elveţia şi Albania, urmând să joace meciul de deschidere la EURO 2016, pe 10 iunie, pe Stade de France, cu echipa gazdă. Turneul se dispută între 10 iunie şi 10 iulie.