• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Instalat ca selecționer al României, Cosmin Contra a lăsat de înțeles că ar putea utiliza sistemul 4-2-3-1 la echipa națională și a spus că nu poate garanta un joc spectaculos al primei reprezentative. Totodată, fostul fundaș dreapta a precizat că mulți dintre jucătorii convocați de Christoph Daum în aceste preliminarii se vor regăsit și în lotul său.

Personal, îmi place 4-2-3-1. Nu pot să promit că o să joc spectaculos, ceea ce promit e că se va vedea o echipă cu o altă atitudine și cu altă organizare. Cred că avem jucători care pot avea posesia. Voi încerca să aduc și alți jucători la națională, dar în mare parte mă voi baza pe jucătorii care au fost convocați până acum. Dacă îi voi convoca, înseamnă că am încredere în ei”, a declarat Contra la FRF TV.

Noul selecționer al României a dezvăluit și numele jucătorilor care l-au impresionat în ultima perioadă și pe care i-am putea vedea convocați la următoarea acțiune. Este vorba despre Eric Bicfalvi, Alexandru Băluță, Alexandru Mitriță și Dragoș Nedelcu.

Unul dintre jucătorii care sunt în formă este Bicfalvi. Marchează destul de des și este apreciat într-un campionat precum cel al Rusiei. Din România, Băluță este într-o formă foarte bună. Mitriță, care a trecut și pe la loturile de juniori și tineret, la fel.

Îmi place Nedelcu foarte mult, a crescut în ultimul timp. Alibec este un jucător care nu are constanță, face un meci bun, altul mai puțin bun. Dar este un jucător foarte bun și îl urmărim cu toții”, a adăugat Contra.

Selecționerul a mai spus că nu va ține cont de vârsta jucătorilor atunci când va face lotul și, în acest sens, a dat exemplul lui David Villa, care, la 38 de ani, a fost din nou convocat de spanioli.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT