• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Managerul sportiv de la FRF, Adrian Mutu, și selecționerul echipei naționale, Cosmin Contra, s-au aflat în aceste zile în vizită de lucru în Italia. Cei doi s-au întâlnit cu internaționalii români care evoluează în Serie A TIM și au urmărit derby-ul dintre AS Roma și Lazio. Bogdan Lobonț, Vlad Chiricheș și Ștefan Radu au fost jucătorii pe care i-au vizitat aceștia.

Adrian Mutu a publicat pe pagina sa de Facebook fotografii cu el și Contra, alături de internaționalii români. ”Briliantul” a publicat și sâmbătă unele fotografii, în care apare alături de Totti și Deco. Selecționerul naționalei și managerul sportiv al echipei s-au văzut și cu oficialii celor de la AS Roma.

 

Cei doi au dorit să facă această vizită pentru a-l convinge pe Ștefan Radu să revină la echipa națională. Din câte se pare însă, întâlnirea nu a avut sorți de izbândă.

”Am avut o discuție de vreo 20 de minute cu Ștefan Radu după derby. Era supărat că au pierdut, dar el n-a jucat rău deloc. Am purtat un dialog deschis, am încercat să-l îmbărbătez, am vorbit despre cum se simte la Lazio în sistemul cu trei fundași centrali, i-am spus și că am nevoie de el la națională.

Am încercat să-l conving, dar acum depinde de el ce decizie va lua. I-am spus multe lucruri, dar, sincer, nu cred că sunt mari șanse să se schimbe ceva. Mi-a explicat că au fost la mijloc și niște probleme medicale pe care le-a avut când a venit la lot, s-a accidentat destul de rău”, a dezvăluit Contra după discuție.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT