• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Liderul Stelei, Denis Alibec a fost convocat de Christoph Daum la echipa națională, pentru meciul cu Danemarca, din preliminariile Cupei Mondiale din 2018. Atacantul și-a exprimat dorința de a juca încă din primul minut în meciul cu danezii și este încântat de actualul selecționer al României.

Dacă va juca în meciul cu Danemarca, Alibec ar bifa prima prezență în echipa națională sub comanda lui Daum. Ajuns căpitan la Steaua, atacantul speră să poarte într-o zi banderola și la prima reprezentativă.

”De câte ori am venit la națională mi-am făcut treaba, am vrut să joc, sper să mi se dea șansa asta cu Danemarca. Sunt pregătit să joc pentru echipa națională. Îmi place domnul Daum, vorbește foarte mult cu jucătorii, le explică de ce nu joacă, ce trebuie să facă, și ăsta e un lucru bun.

Nu știu dacă voi ajunge să fiu căpitan și la națională, este greu, dar nu imposibil. Aici sunt jucători cu foarte mult experiență și cred că ei merită să poarte banderola, deocamdată”, a declarat Denis Alibec pentru Digi Sport.

Atacantul de 26 de ani a debutat la prima reprezentativă în octombrie 2015 și de atunci a strâns 6 prezențe în echipa națională, reușind să marcheze un gol.

2,5 milioane de euro este cota de piață a lui Alibec, conform transfermarkt.com.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT