• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

În ziua în care a anunțat despărțirea oficială de Christoph Daum, FRF a găsit noul selecționer al României: Cosmin Contra.

Din sursele colegilor de la Fotbal Club, Contra va fi numit pe banca României și va conduce prima reprezentativă în ultimele meciuri din preliminariile CM 2018, cu Kazahstan și Danemarca.

"Eu am nişte clauze în contract, puse foarte bine. Am vrut să mă asigur că lucrurile vor fi ok.

Am în contract că Dinamo trebuie să realizeze anumite chestii, cu date bine stabilite. Dacă nu se vor realiza, eu pot să plec. În funcţie de asta, voi vedea dacă voi continua sau nu", a declarat Contra, la Fotbal Club, pe Digi Sport 1, la finalul lunii august.

"Federația, prin Andrei Vochin, se întâlnește constant, de aproximativ o lună, la anumite restaurante, cu Cosmin Contra. Am primit o informația de la o sursă demnă de încredere. Cei de la Federație pregăteau de mult plecarea lui Daum", a spus Ion Crăciunescu, la Digi Sport.

"Guriţă" a venit la Dinamo în februarie şi a reuşit să ducă echipa în play-off, deşi la un moment dat acest scenariu părea aproape imposibil.

Contra a terminat sezonul precedent cu Dinamo pe locul 3, iar în luna mai, după mai multe runde de negocieri, şi-a prelungit înţelegerea cu formaţia din Ştefan cel Mare.