• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Cristi Chivu se alătură celor care critică turneul naţionalei în Turcia. Fostul căpitan al "tricolorilor" consideră că organizarea cantonamentului a lăsat de dorit şi crede că discuţiile prealabile cu echipele din Liga 1 ar fi fost de ajutor.

"Cred că este un cantonament făcut pe genunchi. Este o situaţie neplăcută. Ar fi trebuit să se gândească mai mult, să se consulte cu reprezentanţii tuturor cluburilor. Mi se pare o lipsă de profesionalism", a declarat Chivu pentru Pro TV.

Câştigător al Ligii Campionilor cu Inter Milano, Chivu salută revenirile lui Ciprian Marica şi Adi Mutu în Liga 1 şi este convins că cei doi se pot afla în lotul României la Euro.

"Mutu şi Marica trebuie să facă o pregătire bună şi pot ajunge în vederile selecţionerului", a spus cel care a evoluat de 73 de ori pentru România.

Cristi Chivu a fost căpitanul României la ultima prezenţă a naţionalei la un turneu final, Euro 2008. De asemenea, a participat la European din 2000, când a şi marcat un gol, în meciul cu Anglia.