• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Christoph Daum nu se răzgândeşte în privinţa lui Denis Alibec. Atacantul FCSB nu va fi chemat la dubla din preliminarii cu Armenia şi Muntenegru nici dacă va juca bine în returul cu sporting Lisabona, din playoff-ul UEFA Champions League.

Atacantul de 26 de ani nu a fost chemat de Daum, după ce la acțiunea precedentă, când România a întâlnit Polonia și Chile, s-a accidentat și nu a mai putut evolua.

"Nu, acesta nu e stilul meu. Poate așa se practică în România, dar eu fac o analiză mai întâi și nu mă sucesc peste noapte. Îmi place foarte mult de el. Este un jucător fantastic, dar cred că trebuie să vorbesc personal cu el, nu să primeasca informații prin intermediul presei. Dacă are întrebări, mă poate suna. Avem pretenții mai mari de la Alibec, dar este un jucător bun, are un caracter frumos și îmi place foarte mult de el" a declarat Daum, care a asistat la partida dintre Dinamo și Spesi Sf. Gheorghe, încheiată cu victoria "câinilor", scor 1-0.

Atacanţii convocaţi de Daum sunt Andrei Ivan, Bogdan Stancu, Alex Chipciu, Adi Popa şi Florin Andone.

Pe 1 septembrie, de la ora 21:45, pe Arena Națională, tricolorii vor întâlni selecționata Armeniei, urmând ca pe 4 septembrie, tot de la 21:45, să se dueleze cu Muntenegru la Podgorica. Partidele vor fi transmise de Digi Sport, iar fazele video sunt pe digisport.ro și m.digisport.ro!