• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

Daum a revenit miercuri în ţară şi a afirmat că încă e selecţionerul României, însă a ţinut să îşi facă public punctul de vedere şi în cazul unui scandal în care a fost implicat. Iuliu Mureşan a dezvăluit la Digi Sport că lui Deac i s-a dat o explicaţie neverosimilă pentru faptul că nu a jucat, lucru negat de tehnicianul german.

Marţi seară, în direct la Digi Sport Special, preşedintele lui CFR, Iuliu Mureşan, s-a declarat indignat de modul în care Deac a fost tratat la naţională. Deşi Daum l-a convocat - semn că are încredere în calităţile sale -, mijlocaşul nu ar fi fost folosit din cauza vârstei. ”L-a chemat selecționerul și i-a spus: ’Cipriane, îmi pare rău că nu o să joci, te respect, te apreciez, dar ești prea bătrân!’ Ciprian, cel care mi-a povestit totul, i-a replicat lui Daum: ’Da, când m-ați convocat n-ați știut că sunt bătrân?’ Foarte bine a făcut că l-a întrebat. Nu știu ce i-a spus, de fapt nu i-a spus nimic Daum”, a specificat Mureșan, la Digi Sport.

Discuţia nu ar fi avut de fapt loc, garantează Daum, care nu înţelege cum cineva poate să se lanseze într-o astfel de serie de acuze, având în vedere că nimic nu este adevărat.

"E incredibil ce a spus preşedintele lui CFR, că aş fi zis eu că Deac e bătrân. E incredibil! De ce trebuie mereu să mă apăr împotriva minciunilor?! I-am spus lui Ciprian că ne bazăm pe el, chiar dacă e mai mare ca vârstă", a declarat Daum, la sosirea în România.