• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Dinamo pare că s-a resemnat cu despărțirea de Cosmin Contra, iar roș-albii sunt gata să-l lase pe fostul fundaș pe banca României.

ÎN DIRECT la Fotbal Club, Adrian Mutu a anunțat că Dinamo caută deja un înlocuitor pentru Contra. Vasile Miriuță și Claudiu Niculescu sunt favoriți, însă Mutu este gata și de o lovitură de imagine, numele vehiculate fiind Lothar Matthaus şi Stefan Effenberg.

"Nu știu nimic despre plecarea lui Contra la națională. Dacă au vorbit, e normal, au vorbit probabil și cu alți antrenori care se luptă pentru postul de selecționer.

Să ne anunțe însă și pe noi. Nu am vorbit cu Contra, pentru că acum sunt la tenis", a spus Mutu.

Fostul atacant al Fiorentinei exclude posibilitatea să o pregătească pe Dinamo și caută, deja, variante pentru înlocuirea lui Contra.

"Nu se pune problema să fiu antrenor la Dinamo. Nu mă simt pregătit. Avem variante, dar nu e normal să le spun. Ne gândim la anumiți antrenori, dar Cosmin este încă antrenorul nostru. Pentru noi este onoare, iar naționala nu se refuză! Cred că e antrenorul cel mai potrivit pentru echipa națională. Încă nu a arătat tot ce poate.

Cosmin impune respect și este un fost fotbalist extrem de valoros. Eu nu mă duc cu el, pentru că simt foarte bine la Dinamo.

Când vom ști ceva sigur, atunci începem să discutăm. E posibil să vină și un antrenor străin. Mi-au fost propuşi Matthaus şi Effenberg", a mai afirmat Mutu.