• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Bari, echipa românilor George Puşcaş şi Ionuţ Rada, a jucat un amical împotriva Concordiei Chiajna, pe care l-a câştigat cu 1-0. La finalul partidei, cei doi au vorbit ÎN EXCLUSIVITATE pentru Digi Sport despre situaţia lor de la club.

"Eu mă simt bine până acum. Am avut nişte probleme de sănătate, nişte accidentări, dar acum stau bine. Sper ca returul acesta să joc mai mult, să vină şi evoluţiile bune şi golurile. Ar fi mai bine să rămân aici. Încă nu ştiu. Mai sunt două săptămâni de transferuri şi voi lua cea mai bună decizie împreună cu impresarul meu", a comentat atacantul de 19 ani, care nu a marcat niciun gol, în cele 6 meciuri oficiale adunate pentru Bari.

"M-am acomodat foarte bine. Sperăm ca în a doua parte de campionat să avem un parcurs mult mai bun şi să ajungem pe locurile care merg în Serie A. Obiectivul este promovarea", a spus fundaşul de 33 de ani, cu două goluri marcate în 13 meciuri pentru gruparea italiană.

Chiar dacă evoluează în Serie B, cei doi aşteaptă convocarea de la Anghel Iordănescu, pentru Europeanul de la vară.

"Normal că mă gândesc la turneul final, dar trebuie să evoluez mai mult şi atunci mă pot gândi şi la echipa naţională. Orice jucător îşi doreşte să ajungă la Euro", a mai spus Puşcaş.

"Eu sunt tot timpul pregătit pentru echipa naţională, cât timp sunt sănătos. Antrenorul naţionale ştie care sunt jucătorii de care va avea nevoie", a recunoscut şi Rada.

Rada şi Puşcaş, alături de Kingsley Boateng, au fost prezenţi la o acţiune a clubului, la institutul Eugenio Montale, numită sugestiv "Şcoala şi fotbalul, o singură echipă". Cei 3 s-au întâlnit cu sute de elevi, cu care au vorbit despre nutriţie, fair-play şi regulile pe care orice fotbalist trebuie să le respecte.

"Aceste evenimente sunt întotdeauna plăcute. Pentru un jucător, întâlnirea cu sute de elevi este interesantă", a spus Rada, pentru site-ul oficial al clubului.