• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Pe data de 27 martie, România are programat un super amical cu Spania, însă deocamdată nu se știe pe ce stadion va avea loc această dispută.

Inițial, Federația Română de Fotbal a luat în calcul Arena Națională, cel mai mare stadion al țării, însă planurile au fost date peste cap, după ce arena din București nu a primit avizul ISU, deoarece acoperișul retractabil nu poate fi omologat.

În aceste condiții, partida cu Spania ar urma să se dispute pe Cluj Arena, mai ales că FRF a promis ardelenilor că tricolorii vor ajunge și aici, după ce partidele din preliminariile Euro 2016 au avut loc la București și la Ploiești (cel cu Insulele Feroe).

O delegație a FRF a inspectat arena de 30.000 de locuri din Cluj, pentru a se asigura că oamenii lui Anghel Iordănescu vor beneficia acolo de cele mai bune condiții.

Radu Rațiu, director Cluj Arena (noiembrie 2015): "Ar fi bine să aleagă Cluj Arena. Publicul din Transilvania ar veni în număr foarte mare, publicul din partea vestică a ţării aşteaptă un astfel de eveniment. Cred că echipa naţională va fi mai bine primită ca la Bucureşti".

2008 este anul în care tricolorii au jucat ultima oară la Cluj. Atunci, România a fost învinsă de Lituania, pe arena celor de la CFR, scor 0-3

2011 este anul în care a fost inaugurată Cluj Arena, cu ocazia amicalului dintre Universitatea și Kuban Krasnodar (0-4)