• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Anghel Iordănescu va conduce în perioada 25 ianuarie 6 februarie un cantonament al echipei naționale în Turcia, acolo unde vor avea loc și două partide amicale. Una dintre ele se va disputa contra reprezentativei Tadjikistanului, sau a Kârgâzstanului.

Reprezentativa tadjikă ocupă locul 142 în clasamentul FIFA și în ultimul meci oficial, în noiembrie anul trecut, a învins cu 5-0 reprezentativa Bangladesh, în preliminariile Cupei Mondiale din 2018. Este adversară în grupă cu reprezentativa Kârgâzstanului, cele două urmând să joace în meci direct pe 29 martie. În meciul tur, ele au terminat la egalitate, 2-2 (foto).

Naționala din Kârgâzstan e mai bine clasată în ierarhia FIFA, ocupând poziția 107. Are în componență doi jucători care evoluează în Germania, Vitalij Lux, la a doua echipă a lui Nurnberg, și Viktor Maier, la SV Meppen, în vreme ce Anton Zemlianukhin joacă la Nis, în Serbia.

Amical cu Lituania, la Cluj

Tricolorii vor mai disputa un amical în această primăvară contra Lituaniei, partida urmând să aibă loc pe Cluj Arena, pe 23 martie. Locul pe care se va disputa, cel mai probabil, și amicalul cu Spania. Acesta ar fi trebuit să aibă loc la București, pe Arena Națională, pe 27 martie, dar cum stadionul nu a primit aviz de funcționare de la ISU, FRF va muta disputa în Ardeal.