• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Antrenorul celor de la Pandurii, Edi Iordănescu, a declarat că speră ca oficialii Federaţiei Române de Fotbal să medieze cu înţelepciune evenimentele de la naţională, pentru ca echipele calificate în play-off să plece cu şanse egale.

Clubul Pandurii a permis celor patru jucători convocaţi pentru turneul de jocuri de verificare al echipei naţionale să se prezinte la lot sub comanda lui Anghel Iordănescu. Cristian Săpunaru, Ioan Hora, Mihai Răduţ şi Adrian Ropotan au părăsit cantonamentul echipei Pandurii din regiunea Cadiz, din Spania, pentru a se deplasa în Antalya şi nu vor putea fi prezenţi la două meciuri amicale pe care echipa le avea programate în această săptămână.

"Ţinând cont de faptul că toate cluburile sunt guvernate de aceleaşi reguli şi că decizia organizării turneului echipei naţionale a fost luată în şedinţa Comitetului Executiv al FRF, am hotărât că e moral să lăsăm jucătorii să se prezinte la echipa naţională. Pentru Pandurii, este un capital de imagine, dar şi un motiv de mândrie, iar pentru jucători o oportunitate deosebită, însă, din punctul meu de vedere, al antrenorului, este un dezavantaj imens. Mi-aş fi dorit să am întreg nucleul de jucători în această perioadă specială pentru a ne putea parcurge etapele precompetiţionale şi a pregăti perioada de play-off în formulă completă", a declarat Edi Iordănescu.

Pandurii Târgu Jiu va juca un meci amical cu Sparta Praga, în cantonamentul din Spania, pe data de 27 ianuarie, iar Edi Iordănescu nu se va putea baza la acest meci pe opt jucători, patru cu probleme medicale şi patru plecaţi la lotul naţional. "Jucătorii echipei Pandurii au călătorit, din Spania, peste 15 ore, pentru a onora prezenţa la echipa naţională, şi vor reveni cu mai puţin de cinci zile înainte de prima etapă de campionat din acest an. Sper ca FRF să medieze cu înţelepciune ultimele evenimente pentru a putea pleca în lupta din play-off cu şanse egale", a mai spus antrenorul celor de la Pandurii.