• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

Partida de diseară, de la Bologna, dintre Italia și România, ce va fi găzduită de Stadionul ”Renato Dall’Ara”, va fi una ce se va desfășura în condiții speciale.

Ca urmare a atentatelor de vineri seară de la Paris, oficialii italienilor nu mai sunt dispuși să trateze superficial niciun eveniment, cel puțin o perioadă. Drept urmare, pentru meciul pe care naționala ”Squadra Azzurra” îl va disputa începând cu ora 21:45 contra tricolorilor, organizatorii s-au pregătit extrem de minuțios.

Italia - România e în această seară, de la 21:45, LIVE TEXT pe digisport.ro.

Jurnaliștii de la ”Corriere di Bolgna” susțin că stadionul pe care se va juca meciul va fi blindat. 200 de jandarmi se vor afla în imediata apropiere a arenei, în timp ce alți 1.000 de oameni vor fi gata oricând pentru a interveni în caz de urgență.

Măsurile de securitate extreme nu sunt legate strict doar de meci. Italienii au avut parte de escortă specială și la antrementul oficial de luni seara, plus că în ambele hoteluri, în care au fost cazate cele două naționale, România, la Savoy și Italia, la Amati Zola Predosa, au fost deplasați specialiști în măsuri de securitate.

Foto: corrieredibologna.it