• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Dan Petrescu a fost aproape de a-şi îndeplini visul de a antrena echipa naţională. Antrenorul lui CFR Cluj a dezvăluit că FRF acceptase să îl lase să pregătească în continuare, în paralel, şi CFR-ul, însă ideea nu a fost pe placul conducătorilor din Gruia.

"Asta era propunerea lor, am fost de acord, dar nu s-a putut. Nu mă aşteptam să fiu prima opţiune pentru naţională, mă gândeam doar că voi fi acolo, pe o listă. Speram să vină acea zi, însă a venit după ce am ales un club care mi-a oferit foarte multe şi mi-a fost foarte greu să plec. Voiam la echipa naţională, însă doar cu acordul clubului", a declarat Petrescu.

Antrenorul ardelenilor e sigur că fostul antrenor al lui Dinamo, Cosmin Contra, este o variantă bună pentru naţionala României.

"Contra este o alegere foarte bună, sper să califice echipa la Euro 2020 şi să aducă acel spirit care era la echipa naţională", a mai spus fostul fundaş dreapta al "tricolorilor", care are 95 de meciuri şi 12 goluri în tricoul naţionalei României.

CFR Cluj - FCSB va avea loc joi, de la ora 21.00, în direct la Digi Sport 1. Cele mai importante faze vor fi în format VIDEO, în timp real, pe digisport.ro şi m.digisport.ro.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT