• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Adrian Mihalcea, secundul lui Cosmin Contra la echipa națională, a lămurit situația legată de neutilizarea lui Nicușor Bancu și Alexandru Băluță în confruntările cu Turcia şi Olanda.

Fostul atacant i-a lăudat pe cei doi și susține că selecționerul nu are nicio problemă cu ei; fotbaliştii vor fi la lot și la acțiunile următoare.

”Nu am avut nicio problemă cu ei. Sunt niște băieți remarcabili. Cosmin l-a debutat pe Bancu. În meciul cu Olanda, trebuia să intre Bancu, dar Hoban a cerut schimbare. Băluță este un jucător foarte bun. Nu s-a pus niciodată problema de vreo răzbunare. Nu există așa ceva la națională. Nu au jucat în aceste două meciuri, dar cred că vor juca pe viitor, dacă vor avea aceeași constanță. Nu-i chemăm să ne batem joc de ei.

Nu a fost nicio problemă. La antrenamente s-au prezentat ce și ceilalți. Au fost deciziile antrenorului. Pe ei n-ar trebui să-i afecteze foarte mult acest lucru. Dacă mă pun în pielea lor, îi înțeleg, fiind singurii care nu au evoluat. Dar vă asigur că nu are nimeni nicio problemă cu ei. Băluță a fost titular într-un meci de calificare. Bancu la fel”, a spus Mihalcea, la Digi Sport Matinal.

Cei de la CS U Craiova au fost extrem de dezamăgiți că cei doi nu au jucat, cu atât mai mult cu cât cei de la națională nu le-au permis să meargă la echipa de club pentru a evolua în amicalul cu Slavia Praga.

”Ce reacție să mai avem noi? Gică Popescu a spus totul! Suporterii olteni, pe toate site-urile, dar și restul fanilor echipei naționale, sunt dezamăgiți că cei doi fotbaliști craioveni n-au jucat deloc.

Asta înseamnă că se simt jigniți de faptul că cei doi jucători au fost singurii dintre convocați care nu au jucat deloc”, a spus, vizibil dezamăgit, Marcel Popescu, președintele celor de la CS U Craiova, pentru Digi Sport, după meciurile primei reprezentative.

Mihalcea i-a asigurat pe oltenii că sunt mai mulți jucători de la echipa din Bănie în vederile lui Cosmin Contra.

”Pe lângă cei doi, Mitriță este și el în vederile noastre, Screciu la fel. În martie, se vor regăsi mai mulți jucători de la tineret”, a anunțat Mihalcea.

Următoarea acțiune a echipei naționale ar urma să sibă loc în luna martie, după spusele lui Mihalcea.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT