• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Florin Gardoș e din ce în ce mai aproape de revenirea pe teren și chiar dacă nu a mai jucat de șase luni, nu renunță la visul de la merge la Euro. Fundașul lui Southampton a postat un mesaj pe un site de socializare în care a făcut o promisiune fanilor.

Accidentat în iulie anul trecut, când a suferit o intervenție chirurgicală la genunchi, Gardoș se antrenează din greu pentru a reveni, cel mai probabil la jumătatea lunii februarie, într-o formă fizică bună, care să-i permită reintegrarea în programul complet de antrenamente ale lui Southampton. El vrea să joace constant apoi în cele trei luni care mai rămân până la Euro 2016.

Pe contul personal de pe un site de socializare, fundașul român a postat un mesaj, la un an de când și-a deschis contul și a început comunicarea cu fanii: “Am râs, am plâns, am comentat cu voi, v-am lăudat, v-am luat cu mine la antrenamente. Mi-ați numărat flotările și abdomenele. Mi-ați urat bună dimineața și gânduri frumoase la zi de naștere sau în zile obișnuite. Mi-ați intrat nu doar în casă, ci și în suflet. Când m-am accidentat, ați fost acolo să mă încurajați. Când am simțit că nu mai pot, mesajele voastre m-au ajutat să merg mai departe.

Nu va promit nici goluri, nici calificări, nici cupe, titluri și vise. Dar vă promit că o să fac tot ce ține de mine ca România să țină capul sus la EURO. Și nu doar acolo. Să ținem capul sus de câte ori intrăm pe teren.”

Gardoș a început anul cu vești bune, antrenându-se deja pe gazon, după cum singur a povestit într-o postare de pe 6 decembrie, în care a publicat și o fotografie: “Am recuperat aproape tot ce aveam pe listă, singurul lucru rămas fiind condiția fizică.”