• La Liga: Alaves-Barcelona (sâmbătă, 19:15, Digi Sport 2) și Real-Valencia (duminică, 23:15, Digi Sport 2). Serie A: Roma-Inter (sâmbătă, 21:45, Digi Sport 2)
  • Liga 1: Craiova - Gaz Metan (vineri, 21:00, Digi Sport 1), Voluntari - Dinamo (sâmbătă, 21:00, Digi Sport 1), FCSB - Botoșani (duminică, 21:00, Digi Sport 1)

România joacă marți, la Bologna, o partidă amicală împotriva Italiei, formație care vineri a fost învinsă de Belgia, 3-1, la Bruxelles. Graziano Pelle a vorbit despre evoluția squadrei și ce planuri are împotriva tricolorilor. Criticați pentru evoluția de acum două zile, italienii vor să își ia revanșa contra românilor.

La conferința de presă a naționalei Italiei, Pelle, care la Bruxelles a jucat 80 de minute, a încercat să explice eșecul: “N-au fost mai buni decât noi, dar meciul a fost decis de câteva episoade. Am însă încredere. E mai bine că aflăm acum greșelile, avem timp să le îndreptăm. Lucrăm tactic mult și ne-am îmbunătățit evoluțiile.

Iar cu România e momentul faptelor. Va fi un meci care va servi pentru a vedea la lucru mai mulți jucători. Eu personal știu că pot marca. Din două ocazii, sigur marchez un gol.”

Partida de la Bologna va începe la ora 21:45, marți, și va fi transmis în format live text pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.