• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

România joacă marți, la Bologna, o partidă amicală împotriva Italiei, formație care vineri a fost învinsă de Belgia, 3-1, la Bruxelles. Graziano Pelle a vorbit despre evoluția squadrei și ce planuri are împotriva tricolorilor. Criticați pentru evoluția de acum două zile, italienii vor să își ia revanșa contra românilor.

La conferința de presă a naționalei Italiei, Pelle, care la Bruxelles a jucat 80 de minute, a încercat să explice eșecul: “N-au fost mai buni decât noi, dar meciul a fost decis de câteva episoade. Am însă încredere. E mai bine că aflăm acum greșelile, avem timp să le îndreptăm. Lucrăm tactic mult și ne-am îmbunătățit evoluțiile.

Iar cu România e momentul faptelor. Va fi un meci care va servi pentru a vedea la lucru mai mulți jucători. Eu personal știu că pot marca. Din două ocazii, sigur marchez un gol.”

Partida de la Bologna va începe la ora 21:45, marți, și va fi transmis în format live text pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.