• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Atentatele de vineri de la Paris au ridicat nivelul de alarmă la cote maxime în întreaga Europă. Mai ales acolo unde urmează să aibă loc manifestări publice, inclusiv meciuri de fotbal. Astfel, hotelul din Bologna unde sunt cazați tricolorii înainte de amicalul cu Italia a fost controlat de serviciile speciale din Peninsulă.

Duminică de dimineață, cu câteva ore înainte ca delegația României să ajungă la Bologna, hotelul Savoia din San Donato a fost puricat în amănunt de ofițeri ai Diviziei de Investigații Generale și Operațiuni Speciale. Aceiași ofițeri care ulterior au verificat și stadionul Renato Dall'Ara, unde duminică seara s-au antrenat elevii lui Anghel Iordănescu.

Lotul convocat de Iordănescu pentru amicalul cu Italia.

Nu mai puțin de 100 de agenți speciali vor fi în dispozitiv la arena din Bologna în timpul amicalului Italia – România, suplimentar față de forțele poliției locale și stewarzi. Organizatorii au anunțat că până luni de dimineață vânduseră 13.000 din cele 16.700 de bilete puse la dispoziția spectatorilor.

Partida de la Bologna va începe la ora 21:45, marți, și va fi transmis în format live text pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.