• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

După întâlnirile cu Lobonţ, Radu Ştefan şi Chiricheş, Mutu şi Contra se vor întâlni astăzi cu Ianis Hagi. Selecţionerul vrea să îi ridice moralul fiului "Regelui", care rar prinde lotul la Fiorentina.

Managerul sportiv de la FRF, Adrian Mutu, și selecționerul echipei naționale, Cosmin Contra, s-au aflat în aceste zile în vizită de lucru în Italia. Cei doi s-au întâlnit cu internaționalii români care evoluează în Serie A TIM și au urmărit derby-ul dintre AS Roma și Lazio.

S-a încercat convingerea lui Radu Ştefan să revină la naţională, dar întâlnirea nu a avut sorţi de izbândă, din câte se pare.

Astăzi, cei doi oficiali ai FRF vor ajunge la Firenze, acolo unde Mutu este văzut în continuare ca un idol, după tot ce a făcut pentru Fiorentina. Contra vrea să îl îmbărbăteze pe Ianis, care se află într-o situaţie delicată şi să îi transmită că e în vederile sale pentru viitoarea campanie.

Stefano Pioli nu îl foloseşte deloc pe român, care pare decis să schimbe "aerul" în iarnă. Pescara, FCSB sau CFR au recunoscut că şi l-ar dori pe mijlocaş. Probabil Contra, care le-a transmis deja lui Chipciu şi Stanciu că ar fi bine să meargă la o echipă unde să joace, îşi doreşte ca şi Ianis să aleagă o formaţie la care să evolueze constant.

Fiul lui Hagi a ajuns la Fiorentina în vara lui 2016, contra sumei de 2 milioane de euro.

2 meciuri are Ianis Hagi pentru echipa mare a celor de la Fiorentina
14 meciuri, 5 goluri și 3 pase de gol are Ianis Hagi pentru Fiorentina Primavera.
750.000 de euro este cota de piață a lui Ianis Hagi