• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

În martie 2018 vor avea loc alegeri la Federația Română de Fotbal iar printre candidați se numără și Marcel Pușcaș. Fostul fotbalist a explicat, într-o intervenție telefonică la ”Digi Sport Special”, de ce a decis să candideze, dar a ținut și să-și facă mea culpa pentru că a avut încredere în actualul șef de la Casa Fotbalului.

”Nu, în niciun caz nu voi mai colabora cu Burleanu. Nu m-am gândit ce voi face dacă voi ajunge în turul al doilea, dacă voi da voturile mele altcuiva, pentru că eu cred că voi fi ales președinte al FRF.

Și, cu această ocazie, îmi cer și scuze! A fost o mare greșeală a mea, în 2014. N-am cunoscut persoanele și-mi cer mii de scuze pentru faptul că am sprijinit persoana domniei sale la candidatura FRF. Atunci, așa a fost conjunctura, din păcate...”, a spus Pușcaș.

Candidatul la șefia FRF a lăsat de înțeles că se aștepta ca Burleanu să demisioneze după ratarea calificării tricolorilor la Mondialul din Rusia.

”Ce s-a întâmplat în Italia, acolo unde președintele Federației și-a dat demisia, ține de altceva, de un alt model. Este gestul unui om responsabil, care și-a asumat un eșec.

Și eu voi face la fel, măcar voi avea tăria să ies în fața celor care m-au ales, să-mi recunosc greșeala și să-mi cer scuzele de rigoare”, a mai spus Pușcaș.