• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Un islamist rămas neidentificat a lansat o amenințare cu caracter terorist înaintea meciului amical de fotbal Italia-România, dar partida, desfășurată marți seară la Bologna, nu a fost anulată, afirmă surse citate de presa italiană.

Potrivit site-urilor BolognaToday.it, CalcioWeb.it și BlitzQuotidiano.it, cu puțin timp înainte de începerea meciului Italia-România un bărbat a sunat la Poliția locală și a spus: "Nu mai jucați partida, Allah este mare!"

Autoritățile italiene au precizat că vocea părea a fi a unui străin, care deocamdată nu a fost identificat. Autoritățile italiene au luat măsuri speciale de securitate la meciul Italia-România, care s-a desfșurat normal. Niciun dispozitiv suspect nu a fost găsit în incinta stadionului Renato Dall’Ara din Bologna.

România a remizat marți, la Bologna, 2-2, în ultimul amical din 2015. În aceeași seară, partida de la Hanovra dintre Germania și Olanda a fost anulată, din cauza unei amenințări teroriste.

Cel puțin 129 de persoane au fost ucise și alte câteva sute au fost rănite, vineri seara, într-o serie de atentate teroriste comise în mai multe zone din Paris, care au fost revendicate de rețeaua teroristă Stat Islamic. În noaptea de luni spre marți, autoritățile belgiene au decis anularea meciului amical dintre Belgia și Spania, programat marți seara, din cauza riscului sporit de atac terorist.