• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Selecționerul Anghel Iordănescu a revenit la București după ce vizitat Austria și Italia cu scopul de a găsi un cantonament pentru prima reprezentativă înainte de Euro 2016. Până atunci, tricolorii vor disputa un meci amical cu Spania, iar "Generalul" a dat asigurări că duelul va avea loc la București.

Arena Națională, cel mai mare stadion din țară, a fost închis la începutul lunii noiembrie, întrucât s-a descoperit că nu are avizul ISU de funcționare, membrana din care este construit acoperișul retractabil fiind dintr-un material care nu este încadrat în legislația europeană și nu este omologat în România.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență au inspectat zilel trecute Arena Națională, însoțiți de reprezentanți ai Guvernului și ai Federației Române de Fotbal. În urma vizitei ISU, s-a ajuns la un compromis: FRF și Primăria București vor putea folosi Arena Națională, dar pe propria răspundere, întrucât stadionul rămâne în continuare fără aviz. Cu toate astea, Iordănescu este convins că problemele se vor rezolva între timp.

"Meciul cu Spania se va juca sigur pe Arena Națională. Vom juca probabil la Cluj cu Lituania, iar cu Spania vom juca cu siguranță pe Arena Națională. Un meci cu Spania nu se poate juca decât pe Arena Națională. Ar fi păcat ca România - Spania să se joace la Timișoara sau mai știu eu unde, când s-a jucat la București o finală de Europa League între două echipe spaniole" a declarat Iordănescu la sosirea în țară.

Partida dintre România și Spania este programată pe 27 martie. Cu 4 zile înainte, tricolorii vor întâlni reprezentativa Lituaniei, într-un alt meci amical. Disputa va avea loc la Cluj-Napoca, pe Cluj Arena.

Cele două reprezentative s-au întâlnit ultima dată pe pământ românesc tot la Cluj, dar pe stadionul CFR-ului, "Dr. Constantin Rădulescu". Balticii s-au impus atunci cu 3-0.