• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

CFR a anunţat oficial că Dan Petrescu va rămâne antrenorul CFR-ului şi nu va deveni selecţionerul echipei naţionale. Iuliu Mureşan a dezvăluit în direct în cadrul emisiunii Fotbal Club, la Digi Sport, motivele pentru care "Bursucul" a rămas la Cluj.

"El a vrut să meargă la echipa națională sau probabil o soluție bună pentru el ar fi fost bine să antreneze în paralel și la CFR și echipa națională.

Important e ca în final ne-am decis împreună cu Dan Petrescu să rămână numai la noi și sper ca naționala să găsească antrenor. Era greu să ne schimbăm antrenorul, am făcut echipa după concepția lui. Era normal să continue la noi.

Nu vreau să intru în amănunte. Finalul e cel mai important. Am anunțat pe site că Dan Petrescu rămâne. A avut și o discuție cu băieții.

Toți am vrut să rămână Dan Petrescu la CFR, nu doar patronul. Toți am fost pe aceeași lungime de undă.

Naționala nu se refuză în mod normal. Ne bucurăm că Dan Petrescu ne-a ales pe noi. Sunt convis că el ar fi vrut să pregătească echipa națională, dar nu s-au nimerit perioadele. El are contract ferm pe 2 ani cu noi și abia acum a apărut ocazia", a comentat Mureşan, la Digi Sport.

Sigur este ca până vinerea viitoare, pe 22 septemrbie, trebuie să se lămurească numirea noului selecţioner. Iar documentele să fie suspuse aprobării în Comitetul Executiv din ziua respectivă.