• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Dacă marți, 10 noiembrie, jucătorii naționalei de tineret a României au fost la locul tragediei, astăzi, miercuri, 11 noiembrie, și elevii lui Anghel Iordănescu au ajuns în fața clubului Colectiv, unde s-au recules și au aprins câte o lumânare în memoria celor 51 de oameni care au decedat în urma incendiului din 30 octombrie, din timpul unui concert rock.

Selecționerul, împreună cu ”tricolorii”, au ajuns la clubul Colectiv direct după antrenamentul de la Săftica, cu autocarul, în jurul orei 20:30.

Numărul morților în urma tragediei din Colectiv a ajuns astăzi la 51, după ce basistul formației rock Goodbye to Gravity, care a concertat în seara respectivă în club, a murit. Alex Pascu fusese transferat în străinătate, pentru a-și continua acolo tratamentul, dar și-a pierdut viața după ce a aterizat pe aeroportul din Franța.

Acum, 102 răniţi sunt internaţi în spitale din România şi din străinătate, după cum anunță colegii de la Digi 24. Din cei 36 de pacienţi transferaţi peste hotare, 8 nu au mai putut fi salvaţi. 

”Am dorit cu toții să fim prezenți aici. E foarte multă durere, multă multă durere și tristețe. Suntem alături și noi, fotbaliștii, echipa națională, Federația, de familiile îndoliate. Să fiu sincer, din punctul meu de vedere, e una dintre cele mai mari catastrofe pe care le-am prins în viață. Dumnezeu să-i odihnească! Le dorim multă sănătate celor care se luptă acum să rămână în viață”, a declarat, cu glasul gâtuit, selecționerul Anghel Iordănescu.