• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Gică Popescu a vorbit despre candidatura lui Ionuț Lupescu la președinția Federației Române de Fotbal. ”Baciul” a dezvăluit faptul că actualul director al comisiei tehnice de la UEFA nu are de gând să plece de la forul internațional pentru FRF.

Totuși, Popescu speră ca fostul său coleg de la echipa națională să se răzgândească și consideră că Lupescu ar fi cea mai bună soluție pentru postul de președinte la FRF.

”Din ultimele discuții pe care le-am avut cu Ionuț, nu dorea acest lucru (n.r. - să candideze pentru funcția de președinte la FRF), dar are timp să se răzgândească și cred că ar fi o soluție bună.

Și despre cei care s-a vorbit până acum, prin presă, cred că ar fi soluții bune și mă refer aici la Balaj și Prunea”, a declarat Gică Popescu, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

Alegerile pentru președinția Federației Române de Fotbal vor avea loc anul viitor, la o dată ce va fi anunțată ulterior.

Ionuț Lupescu a activat în cadrul FRF timp de 5 ani, perioadă în care a ocupat funcția de director sportiv.

74 de meciuri și 6 goluri are Lupescu ca jucător în tricoul echipei naționale.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT