• Liga 1, etapa a 8-a din play-off: Dinamo - FCSB e luni, de la ora 20:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1
  • Handbal feminin, Champions League Final Four: CSM Bucureşti - HC Vardar e sâmbătă, de la ora 18:30, în direct pe Digi Sport 1

România a înregistrat un egal de palmares în amicalul cu Italia, 2-2, după un gol marcat de Florin Andone, pe finalul meciului. Ciprian Marica, absent din lotul lui Anghel Iordănescu, a ţinut să îi felicite pe tricolori, prin intermediul contului personal de Facebook.

"Bravo, băieţi! Un test foarte important trecut cu bine! Nu e uşor să revii când joci în deplasare cu Italia şi eşti condus, cei care au intrat pe parcursul jocului s-au descurcat excelent. Bravo, Florin Andone, felicitări pentru primul gol la naţională!", a fost mesajul atacantului de 30 de ani.

Marica vrea să fie în lotul pentru Euro, dar va ajunge în Franţa doar dacă îşi va găsi cât mai repede echipă. Ciprian a declarat pentru Digi Sport că are oferte din Spania şi Turcia şi că va oferi un răspuns la începutul lunii decembrie.

"Nu am luat în calcul revenirea în România, îmi doresc să rămân în continuare afară, mai ales că există posibilitatea asta. Le mulţumesc celor care s-au interesat de mine, dar, în momentul ăsta, nu cred că e oportun ca eu să vin acasă", a spus Marica, marţi, într-o intervenţie telefonică, în cadrul emisiunii Fotbal Club.