• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Mircea Sandu e sigur că Răzvan Burleanu va avea o misiune grea la alegerile de anul viitor. Fostul președinte al FRF știe că bătălia va fi una dură și nu mai puțin de 5 candidați se vor prezenta la alegeri.

Mai mult, Mircea Sandu crede că Burleanu a început, deja, să-și asigure o parte din voturi prin manevre ilegale și îi pune la zid pe Miodrag Belodedici și Jean Vlădoiu, angajați la FRF.

"Sunt 5 candidați cerți la ora actuală. Toți au șanse! Marica poate fi unul dintre ei. E Balaj, Prunea, Marcel Pușcaș, Victoraș Iacob și poate Marica. El are o analiză bună și o exprimare ușoară și s-a școlit prin Germania, prin Spania.

Băieții aștia care au jucat fotbal au programele făcute. Trebuie să vină oamenii de fotbal și să conducă FRF. Uitați-vă la Suker! El a câștigat calificarea la Mondiale pentru Croația.

Burleanu va avea mari probleme la alegerile din mai, deși el face acum acte de cumpărare pe față. Belodedici și Vlădoiu sunt cărători de mingi! Cu loturile de jucători nu trebuie trimiși 1.000 de oameni, sau să fie trimis Tăbîrcă ăsta, de care nu am auzit", a spus Mircea Sandu, la Digi Sport Special.

Cel târziu până în luna martie a anului viitor, la Casa Fotbalului trebuie organizate alegeri pentru a se decide cine va fi noul șef al FRF.