• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Christoph Daum îşi consumă ultimele zile pe banca naţionalei, germanul urmând a fi înlocuit cel mai probabil de Dan Petrescu. Iuliu Mureşan a confirmat că tehnicianul se va întâlni cu Burleanu.

Comisia Tehnică a decis luni ca neamţului să îi fie reziliat contractul cu FRF, ca urmare a faptului că nu şi-a îndeplinit obiectivul; astfel, cel mai probabil vineri, Federaţia va lua act de încetarea colaborării. Primul pe lista preşedintelui Burleanu e Dan Petrescu, antrenor care a fost deja contactat pentru o discuţie. Informaţia a fost confirmată chiar de oficialii CFR, care au investit enorm în proiectul condus de fostul fundaş dreapta al naţionalei.

"Nu e nicio problemă să discute, dacă te invită Federaţia, e normal să vorbeşti. Poate întâlnirea a şi avut loc, nu ştiu să vă spun. Nu poţi să împiedici FRF să îl abordeze pe Dan Petrescu. Am informaţii în acest sens, dar nu pot să le fac publice. Sunt chestii care ţin de bucătăria internă. Astfel de discuţii nu fac bine jucătorilor şi fanilor noştri, de aceea nu vreau eu să escaladez acest subiect. E un lot format în cea mai mare parte de Dan Petrescu. El e un antrenor care munceşte foarte mult şi nu îşi bate joc de meseria lui", a spus Mureşan, la Digi Sport Special.

Întrebat dacă CFR s-ar opune în cazul în care Dan Petrescu alege să dea curs ofertei lui Burleanu, oficialul clujenilor a lansat o altă ipoteză: tehnicianul să antreneze în paralel cele două formaţii. Deşi această variantă nu este agreată de Federaţie, trupa din Gruia speră să găsească înţelegere.

"Noi nu vrem să plece Dan Petrescu şi nu îl lăsăm să plece. El trebuie să spună clar dacă vrea să antreneze naţionala sau şi naţionala. Pentru că e o variantă, să lucreze în paralel", a concluzionat preşedintele CFR.

De notat faptul că, potrivit informaţiilor oferite de colegii de la Digi Sport Special, Stoichiţă, preşedintele Comisiei Tehnice şi Burleanu au fost deja la Cluj, pentru o primă rundă de negocieri. "Da, au fost, dar cred că au plecat deja", a spus oficialul din Gruia.