• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Adrian Mutu recunoaşte că a avut o discuţie cu preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, dar nu a oferit alte amănunte în privinţa viitorul său, subiect asupra căruia păstrează suspansul.

Odată cu plecarea lui Cosmin Contra la naţionala României, s-a vehiculat posibilitatea ca directorul general al lui Dinamo să intre la rândul său în staff-ul administrativ al federaţiei.

"Am văzut ce a zis domnul Burleanu, că încearcă să atragă marii fotbalişti. Mă bucur că mă bagă şi pe mine printre marii fotbalişti. Am fost ieri la federaţie, l-am felicitat pe Cosmin Contra şi am avut o discuţie cu domnul Burleanu. Dar e confidenţial ce am vorbit.

Eu sunt la Dinamo şi am un meci important pe care vreau să-l câştig. Sunt aici să-l ajut pe Miriuţă cu tot ce are nevoie, de astăzi până când voi fi aici", a declarat Mutu, la conferinţa de presă în care Vasile Miriuţă a fost prezentat oficial ca antrenor al lui Dinamo.

Legat de acest subiect, nici Răzvan Burleanu nu a făcut foarte multe comentarii. "Echipa naţională are nevoie de orice valoare adăugată. Ca Federaţie ne gândim mereu cum să integrăm foştii mari fotbalişti. Atât pe partea administrativă, cât şi pe cea tehnică. Adi Mutu este un fost mare fotbalist şi se înscrie în ceea ce am spus mai devreme", a precizat preşedintele FRF.

FCSB - Dinamo se joacă duminică, 24 septembrie, de la ora 20:30, pe Arena Națională, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și LIVE VIDEO&TEXT pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.