• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

În conflictul dintre Steaua și echipa națională, echipa campioană are un aliat în plus. Ilie Năstase, fostul număr 1 mondial în clasamentul ATP, crede că dreptatea e de partea echipei lui Reghecampf în diferendul cu Anghel Iordănescu.

”E o tâmpenie. Mare, mare tâmpenie. Noi băgăm acolo, am văzut lotul, jucători de care am auzit și nu prea am auzit. Domnul Iordănescu cunoaște jucătorii Stelei și știe care au șanse să joace la Campionatul European. Hai să fim serioși! Facem scandal din nimic. Nici n-a început Campionatul European și noi ne certăm între noi. Ar trebui să fie liniște înainte de Euro, să intrăm în rândul federațiilor normale la cap. Ce meciuri sunt alea? Cu Zimbru și cu alea? Asta e bășcălie, domnule.

Eu știu că cei de la Steaua se antrenează serios. Nu se antrenează la rugby, ci la fotbal. Dacă mă uit la echipele cu care joacă Steaua, sunt de trei ori mai bune decât cele cu care joacă naționala”, a declarat Ilie Năstase.