• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Florin Prunea (49 de ani), fostul președinte al celor de la CSM Poli Iași, și posibil candidat la viitoarele alegeri de la FRF din partea Generației de Aur, alegeri are vor avea loc anul viitor, a lansat un nou atac la adresa lui Răzvan Burleanu, actualul șef de la Casa Fotbalului.

Prezent la o acțiune de old-boys, fostul mare portar a explicat de ce el și foștii săi colegi de la națională nu mai merg la meciurile echipei naționale.

”Actualul președinte al FRF urăște de moarte toate generațiile de fotbaliști! De aceea ați văzut că în pozițiile cheie de la Casa Fotbalului nu sunt foști fotbaliști.

Noi, toți cei care am făcut ceva pentru fotbalul românesc, nu mergem la meciurile echipei naționale, cu toate că tânjim să o facem, pentru că nu vrem să dăm legitimitate unei conduceri care nu are ce să caute în fotbalul românesc, unei conduceri care a dus fotbalul românesc pe marginea prăpastiei.

Ați văzut cum stă acolo, un președinte care are bodyguarzi, care și-a dat în judecată propriii suporteri, iată, așadar, motive pentru care noi nu avem ce să căutăm lângă un astfel de om”, a spus Prunea, într-un interviu EXCLUSIV acordat pentru Digi Sport.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

Chestionat în privința posibilității de a candida la președinția FRF, Prunea a fost destul de evaziv, dar nici nu a negat categoric.

”Împreună cu colegii mei din Generația de Aur mă concentrez pentru proiectul din primăvară. Suntem în contact direct cu membrii afliliați și dacă dânșii vor considera că merităm o șansă, atunci vom încerca să facem și noi ce putem.

Noi nu am uitat de unde am plecat, nu am uitat cine am fost, cine suntem și vrem să dăm și noi ceva înapoi fotbalului”, a mai spus Prunea, la Digi Sport.