• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Cosmin Contra (41 de ani) este propunerea pe care Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, a făcut-o pentru Comitetul Executiv pentru postul de selecționer. Ședința de la Casa Fotbalului va avea loc vineri, dar va fi mai mult o formalitate, astfel că ”Guriță” a început deja să primească mesaje de felicitare.

Printre cei care i-au ”urat baftă” noului selecționer s-a numărat și George Ogăraru. Fostul fundaș dreapta a făcut chiar o glumă, printr-un text postat pe social-media. Ogăraru a spus că ”era pregătit și cu valiza făcută”, după ce a văzut că Dan Petrescu a refuzat iar Cosmin Contra era nesigur. ”Numai fundași dreapta se doresc la națională”, a mai scris Ogăraru.

”Ce emoții mi-au dat Stoichiță și federația zilele astea nu vă puteți închipui !!

Când am văzut că Dan Petrescu refuză, Cosmin Contra era și el nesigur dacă poate sa plece din "groapă", Reghe e bine mersi la arabi...m-am gândit: "Asta e! Federația sigur merge pe criteriul ăsta și nu mai e niciun fundaș dreapta până la mine care să aibă carnet de antrenor... Cred ca au realizat și ei că dacă ai făcut performantă pentru națională in teren așa aproape de marginea terenului sigur faci și doi metri mai la dreapta, după tușa "
Zic in capul meu :"Să vezi că nea Mihai vrea să îmi facă din nou aceeași fază ca in 98 când m-a debut la Satu-Mare". 
Tot așa și atunci, eram tânăr fără experiență dar a văzut el potențial in mine. 
Ce, credeți ca am mai stat pe gânduri ?! Am ieșit direct la încălzire. In ultimele zile m-am uitat peste lotul de jucatori, am urmărit in Weekend mai toate meciurile stranierilor, m-am uitat peste mapa cu antrenamente , strategii și sisteme de joc ca sa fiu pregătit in caz că sună telefonul. 
Văd că "Guriță" încă nu a semnat așa ca întreb si eu : "Nea Mihai, mă mai încălzesc mult sau vin pe bancă"?!

P.S. Acest text e o glumă și vă rog să il tratați ca atare!! ;)

Mult succes Cosmin Contra !!
Îți doresc sa readuci la echipa naționala succesul de care te-ai / ne-am bucurat odată!!

Hai România!!!!!!”, a postat Ogăraru.