• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Cosmin Olăroiu a fost propunerea lui Gino Iorgulescu pentru funcţia de selecţioner după plecarea lui Victor Piţurcă în urmă cu un an. Tot el ar fi fost o variantă şi pentru Euro 2016.

Anghel Iordănescu şi-a prelungit, însă, contractul şi va fi cel mai vârstnic selecţioner pe care l-am avut în toate cele 12 turnee finale la care am participat. "Generalul" ocupă locul al doilea în topul preferinţelor fanilor, după Mircea Lucescu. Hagi e al treilea favorit, urmat de Cosmin Olăroiu.

"Eu am spus, puteam să îl conving să vină la naţională şi să îl lase şi acolo, cum a făcut pe vremuri Lucescu. Era la Hunedoara şi tot patru ore făcea de acolo până aici.

Acum sunt mijloace de informare prin care putea să urmărească. Pentru Lucescu era mai greu decât ar fi pentru Olăroiu acum. Am făcut propunerea, dar nu s-a materializat. Sperăm că va mai veni şi în ţară să arate ce poate", a comentat Gino Iorgulescu.

Olăroiu ar putea cuceri trofeul Ligii Campionilor Asiei, dacă Al Ahli o învinge pe Guangzhou, în China, pe 21 noiembrie. 0-0 s-a încheiat meciul tur.

"E ca la un examen. Eu zic că are şanse, chiar dacă echipa chineză are o forţă de joc şi avantajul meciului de acasă. În cupe, e important să nu primeşti gol acasă. Eu zic că şi-a atins obiectivul în tur şi, cu puţină şansă, ar putea să câştige şi Liga Campionilor Asiei", a adăugat preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal.

Sezonul trecut, Laurenţiu Reghecampf a pierdut finala Ligii Campionilor Asiei cu Al Ahli.